Hoffman so za predstavitev izbrali Tisti moment

Hoffman
Hoffman - foto: HR

Hoffman so sveži, ampak z veliko izkušnjami. Zaljubljeni v glasbo z besedili, ki motivirajo in povedo točno tako kot je.

Skladba “Tisti moment” je prva skladba, s katerim se postavljajo na sceno. Videospot je posnel Miha Kačič, za montažo in postprodukcijo pa sta poskrbela Tilen Krasnič in Klara Skaza.

Avtor besedila: Klemen Globočnik, avtor glasbe: Hoffman, producent: Peter Dekleva.

Kot pravijo Hoffmani sami: “Besedilo prve skladbe je osredotočeno na trenutke v življenju, ko se rodi želja po preseganju samega sebe, ko se odločiš za izpolnitev največje želje, o trenutku, ko zbereš pogum in narediš prvi korak k samouresničitvi, ko si usklajen s svojimi mislimi, čustvi in željami, ko se samo zate spoji ves svet …”

Sami si pravijo Hoffmani in svojo glasbo opredeljujejo kot potovanje po poti rocka, alternative, plesne glasbe, občasno tudi popa. Če bi jim rekli, da so jim všeč veljaki Kings of Leon, se ne bi zlagali, a bi bilo seznamu potrebno dodati še številne druge izvajalce. Zasedba, ki jo lokacijsko vleče na Gorenjsko, je stkala vezi z odličnim kitaristom in producentom Petrom Deklevo, ki se bo podpisal pod njihov prvi studijski album.

Hoffman

Hoffman

Vokal: Iztok Orešnik
Kitara: Matjaž Tavčar
Bas: Klara Skaza
Bobni: Tilen Krasnič