Hitradio Antena predstavlja koncert, kot ga Ljubljana še ni videla

Ta četrtek se bo v Ljubljani dogajalo nekaj res posebnega. Skupina Imset je v sodelovanju z Hitradiem Antena organizirala KONCERT S STOLPNICE!

Njihov novi voditelj Jaka Peterka bo s člani svoje skupine Imset visel s strehe stoplnice TR3 – to je tista stolpnica na Trgu republike z uro. Fantje pa bodo ob tem igrali koncert v živo. Ja, za distanco bo poskrbljeno, kot se spodobi, takšen koncert pa se bo v Ljubljani dogajal prvič.

Znano je, da mora vsak voditelj, ki začne delati na Anteni, čez kakšen zanimiv izziv. No, Jaka je dobil izziv vseh izzivov. Nastopiti bo moral skoraj 70 metrov nad tlemi, brez tal pod nogami, odigrati pa bo moral koncert v živo. Ob tem ga bodo podpirali ostali člani skupine Imset, ekipa Hitradia Antena, ki bo na ta dan oddajala v živo iz lokala Borbona ter seveda člani Gorske reševalne službe Kamnik, ki bodo poskrbeli za brezhibno in predvsem varno izvedbo dogodka.

Mimogrede, člani GRS Kamnik zbirajo donacijo za ureditev svojih prostorov, ki jih nujno potrebujejo za svoje delovanje in seveda pomoč ljudem. Pomagaš lahko tukaj https://www.grs-kamnik.si/vsebina.php?pid=4

Dogajanje v četrtek bodo seveda prenašali v živo na Hitradiu Antena, na Facebooku in na njihovem Instagramu. Lahko pa nas prideš tudi pogledat na Trg republike!