Hauptman kmalu v živo iz Kina Šiške

HAUPTMAN (Foto PROMO)

Maja nam bo diplomirani jazz pevec in samouk na klavirju Žan Hauptman s svojo zasedbo predstavil svoj prvi album – sproščeno gruvajoči preplet jazza, R&B-ja, soula in popa, ki je avtorju prislužil primerjave z Andersonom .Paakom in ki nas redno zaziba z domačih radijskih valov.

18. 05. / tor / 21:00 / Kino Šiška /HAUPTMAN /spletni prenos koncerta

Z odmikom od tipičnih pristopov sodobnih pop glasbenikov želi Žan Hauptman izstopati in odstopati od večine, hkrati pa poskuša z delčki zgoraj omenjenih žanrov sestaviti svoj mozaik oziroma lastno podobo. Že njegova prva skladba “Send Me Flying” je bila izglasovana za Popevko tedna na Valu 202, njegov januarja izdani albumski prvenec finished, not perfect pa po njegovih besedah razbremenjuje ustvarjalce, saj jih vzpodbuja k predstavitvi izdelka kljub strogi samokritiki: “Izdelek nikoli ne bo popoln. V trenutku, ko meniš, da si dosegel popolnost, se tvoj razvoj ustavi. Sprejemam svojo nepopolnost in negujem svojo ustvarjalnost.”


Zaradi upoštevanja veljavnih javnozdravstvenih predpisov bo tokratni koncert potekal v neposrednem plačljivem prenosu na platformi Entrio, ki omogoča predvajanje na vseh pametnih napravah. Opomba: večji del prihodkov od spletnih ogledov gre, poleg honorarja, izvajalcem. Podprite domačo glasbeno ustvarjalnost.

*Family pack je namenjen vsem tistim, ki si boste koncert ogledali v večjem številu na istem zaslonu. Seveda nihče ne bo vedel, če ste kupili samo eno vstopnico, boste pa z nakupom family pack vstopnice nastopajoče še bolj podprli.

Na dan dogodka je nakup vstopnic možen do 21.40.

Organizacija: Kino Šiška.

Facebook dogodek