Hamo in Rudi Bučar prihajata na Mlado zagorsko noč

Foto: Mladinski center Zagorje, promo
Foto: Mladinski center Zagorje, promo

Ekskluzivno. Le nekaj teh neponovljivih koncertov v Sloveniji. Dvojec brez krmarja. Glasbena poslastica z dvema izjemnima glasbenikoma.

Matevž Šalehar Hamo in Rudi Bučar sta edinstvena kombinacija in izjemen duet izvrstnih glasbenikov. Na koncertnem doživetju bosta igrala kitari, pela in pila ves večer in ob tem ustvarila vzdušje, ki bo trajalo, tudi ko bo koncert že zdavnaj mimo.

Pripravite se na edinstven akustičen koncertni večer, kjer vas Hamo in Rudi popeljeta na nepozabno glasbeno potovanje. Povabite prijatelja ali prijateljico, s katerim/katero že dolgo niste … karkoli … saj boste uživali ob odlični interpretaciji skladb obeh protagonistov, Hamotovih iskrečih pripombah in Rudijevih “kratkih” štorijah. Nikoli ne veste, kdaj se boste spet dobili.

Koncert bo v petek 13. 8. 2021 ob 21.00 na igrišču Proletarec, pred Mladinskim centrom Zagorje ob Savi.

Vstopnice lahko kupite v predprodaji na Eventimovih prodajnih mestih ( 15€ ) ali uro pred koncertom na vhodu v prizorišče (18€).

Časovnica koncerta:

20.00 – Prodaja kart

20.30 – Vstop na prizorišče

21.00 – Pričetek koncerta

Obiskovalcem svetujemo, da pridete na prizorišče dovolj zgodaj!

Spletni nakup vstopnic

OPOZORILO!

Kapaciteta prireditve oziroma sedišč je omejena.

Skladno z Odlokom o začasni omejitvi ponujanja kulturnih storitev končnim uporabnikom v RS se lahko javnih kulturnih prireditev udeležijo le osebe s potrdilom o negativnem testu, cepljenju ali prebolelem covidu 19 (PCT pogoj). Od 26. 7. 2021 smo izvajalci storitev dolžni preverjati izpolnjevanje pogojev PCT na podlagi dokazil, ki jih obiskovalci oz. gosti predložijo v tiskani ali elektronski obliki. Dokazila niso potrebna za mlajše od 15 let, ki se prireditve udeležijo z ožjimi družinskimi člani oz. skrbniki.

Upoštevajte priporočila NIJZ & navodila organizatorja ter se družite varno.

Vabljeni na nepozaben večer!