Gunsi so imeli pripravljene ojačevalece za Izzyja Stradlina

Skupina Guns N' Roses (FOTO: Guns N' Roses)
Skupina Guns N' Roses (FOTO: Guns N' Roses)

Duff McKagan je dejal, da je zasedba Guns N’ Roses imela pripravljene ojačevalce za Izzyja Stradlina, da bi lahko vadil skupaj z njimi in bi se jim pridružil na turneji Not In This Lifetime, a ni pokazal nikakršnega zanimanja.

Izzy ni pokazal zanimanja

Oboževalci so se vse od leta 2016, ko so se Axl Rose, Slash in Duff McKagan znova združili, spraševali, zakaj Izzy Stradlin ni bil zraven, svojo plat zgodbe pa je zdaj povedal basist McKagan.

V novem intervjuju za revijo Classic Rock pa je basist McKagan pojasni stališče skupine: ‘Ne vem, kaj je resnica. Vsekakor smo ga želeli in mislim, da je razmišljal o tem, a nikoli ni prišel na vaje. Zanj smo imeli pripravljene ojačevalce. Po prvem mesecu vaj se ni zgodilo … nič. Prišel je drugi mesec vaj in govorili smo z njim: Približujemo se, Iz. Nato je minil tretji mesec vaj … nič. Predvidevam, da si ni želel na tako veliko in dolgo turnejo. Rad ga imam, vendar moram reči, da je Richard Fortus hudičevo dober glasbenik in težko bi si želeli boljšega člana.’

Očitno Guns N’ Roses in Izzy Stradlin niso našli skupnega jezika, a življenje za oboje kljub temu teče dalje. Zdaj so na potezi Gunsi, kajti čaka se, kdaj se bodo zaprli v studio in izdali nov studijski album.