Glasbeniki s pesmijo in optimizmom nad negotove čase #ostanidoma

V negotovem času, ko smo odpovedali vse družabne dogodke in smo solidarni drug do drugega ter #ostajamo doma, glasbeniki z založbe Dallas Records ne mirujejo, ampak širijo svoje poslanstvo – z domačega balkona, dnevne sobe, studia.

#ostanidoma in bodi del virtualnih koncertov

Maja Založnik, novopečena mamica, je z okna v blokovskem naselju v Ljubljani zapela vzpodbudne pesmi; uspešnico ‘Smejem se‘, pozitivno nastrojeno ‘I Will Survive‘ ter ‘Proud Mary‘ ter dobila vzpodbudne in vesele odzive tako od sosedov kot od sledilcev, oboževalcev na družabnih omrežjih.

Jure Lesar je sporočil: ‘So slabosti in prednosti. Slabo za posel in dobro za naš planet. Človek pa lahko v tem času izkoristi, da je bolj v stiku z naravo.’ Včeraj je Jure, ki pripravlja tudi drugi album, ki bo izšel v oktobru, ob 17. uri na Instagram profilu v živo predstavil najnovejše stvaritve, ki bodo objavljene na tretjem albumu.

Alya nam je na svojem Instagram profilu položila na srce, da spoštujemo navodila ter ostanemo doma.

Na založbi Dallas Records ne počivako, delajo od doma in se prilagajajo razmeram. Glasba ne bo zamrla, živela bo naprej in nas bo, tako kot vedno, bodrila v težjih časih.
Pripravljajo še več glasbenih javljanj v živo, solo koncertov, zato ostani v stiku, #ostani doma in se priklopi na njihova omrežja!