Florence bo v Munchen prinesla svojo mašino

Florence & The Machine

V Munchen prihajajo Florence & The Machine! Skupina je pred časom naznanila nov album, ki nosi naslov ‘High as Hope’ in je izšel 29. junija pri založbi Republic. Za pokušino so na spletu objavili prvenec ‘Hunger’, ki si ga lahko poslušate spodaj. 

Florence je tudi glavna avtorica celotnega albuma, ki ga je producirala z Emile Haynie. Na albumu so delali še Kamasi Washington, Sampha, Tobias Jesso Jr., Kelsey Lu in Jamie xx. To je njena prva plošča od ‘How Big, How Blue, How Beautiful‘ iz leta 2015. Vključuje tudi že slišano skladbo ‘Sky Full of Song‘.

Kdaj? 2. marec 2019 ob 20.00

Kje? Olympiahalle, Munchen

Vstopnice? www.oeticket.com, Koncerti.net

Glavna pevka v skupini je Florence Welch. Rodila se je v Camberwellu in tam tudi odrasla. Svojo glasbeni kariero je začela, ko se je udeležila delavnice na College of Arts. Leta 2011 je Florence zasedla kar 14. mesto v kategoriji “Top 20 young music millionaires under 30”.

The Machine, je dodatek svojemu imenu, ki ga je Florence podprla. Lahko bi ga sestavljala samo klavir in bobni, vendar pa je v ozadju veliko več glasbenikov. Trenutno poleg Florence, skupino sestavlja še šest drugih ljudi: Isabella Summers, Rob Ackroyd, Chris Hayden, Mark Saunders, Rusty Bradshaw and Tom Monger.