Festivalna dvorana v Ljubljani bo obujala Elvisa Presleyja

Kralji rock ‘n’ roll ritmov, Sam’s fever, originalni glasbeniki in umetniki iz Elvisovih časov, ki nas še danes razvajajo z uspešnicami, so nam pripravili pravi glasbeni spektakel, ki bo v januarju zatresel zidove Festivalne dvorane v Ljubljani.

85. rojstni dan Elvisa Presleya bomo proslavili v družbi njegove sestrične Donne Presley in izvrstnih glasbenikov, ki so Elvisa spremljali med njegovim uspešnim glasbenem obdobju v 70ih:

Vstopnice že v prodaji:

➡️28.1.2020: talk show – meet and greet z THE ORIGINAL MUSICIANS + koncert Sam’s fever – cena 19 €
➡️29.1.2020: THE SHOW ELVIS – THE ORIGINAL MUSICANS – koncert – cena 29 €

>>>>⚡🔉 VIP PAKET🔉⚡<<<<
28. 1 + 29. 1: EARLY BIRD za oba dneva samo 45 € + razstava Elvisovih osebnih predmetov iz mladosti

🎫VSTOPNICE🎫 na prodajnih mestih Eventim

 

Sam's Fever (FOTO: Sam's Fever Facebook)
Sam’s Fever (FOTO: Sam’s Fever Facebook)

🎹GLENN D. HARDIN 🎹
Ameriški pianist in aranžer, ki je v 70tih nastopal in snemal z Elvisom, ter mnogimi drugimi znanimi glasbeniki, kot so Dean Martin, Frank Sinatra, Ricky Nelson, Gram Parsons in Linda Ronstadt.

🎙TERRY BLACKWOOD & THE IMPERIALST🎙
Terry Blackwood se je kot najstnik pridružil skupini, ki je z Elvisom sodelovala med 1966 in 1971, povezovala pa jih je ljubezen do gospel glasbe. Skupaj so posneli album ”How Great Thow Art”, ki je prejel tudi Grammyja.

🎤THE HOLLADAY SISTERS🎤
Sestri Ginger in Mary Holladay, najbolj znani po svojem vokalu v pesmih ”Suspicious minds” in ”In the ghetto”. Z Elvisom sta posneli več kot 90 pesmi, ki se nahajajo na albumih »From Elvis In Memphis«, »Today«, »Promised Land« in mnogih drugih.

🥁PAUL LEIM🥁
Eden najboljših bobnarjev iz Nashvilla in član zasedbe TCB Band – originalni Elvis Presley band, ki še danes po celem svetu prepeva Elvisove največje uspešnice. Paul med drugim sodeluje tudi z zvezdami kot so Lionel Richie, Shania Twain in Tom Jones.

🎙DENNIS JALE🎙
Avstrijski pevec že od leta 2003 nastopa z Elvisovimi glasbeniki po Evropi, s katerimi je odigral več kot 300 koncertov. Poleg Elvisovih glasbenikov se je spoprijateljil tudi z njegovimi številnimi sodelavci in prijatelji.

🔥SAMS FEVER🔥
Slovenski, mednarodno priznani in odlikovani najboljši Elvis Presley cover band v Evropi, je bil ustanovljen leta 2012. Skupina zelo tesno sodeluje z Elvisovimi glasbeniki, in je celo ena redkih v Evropi, s katero je Elvisov kitarist, James Burton, snemal v studiu. Enega od njihovih mnogih koncertov si je ogledala tudi Elvisova žena Priscilla.

🌟DONNA PRESLEY🌟
Elvisova sestrična, ki je poleg hčerke Lise-Marie njegova najožja sorodnica. Odraščala je na Elvisovem posestvu Graceland in svoje dragocene spomine ovekovečila v knjigi Elvis – Precious Memories.