Festival Sea Star razkriva prve nastopajoče!

Sea Star se počasi, a vztrajno širi ... (FOTO: Sea Star)
Sea Star se počasi, a vztrajno širi ... (FOTO: Sea Star)

Festival Sea Star razkriva prve nastopajoče in obljublja najboljši začetek poletja 2020! Ob hit triu Meduza in Dubiozi Kolektiv še techno bomba: Amelie Lens, Umek, Tijana T in drugi!

Festival Sea Star, ki bo uradno začel poletje 2020, razkriva nastopajoče. Laguna Stella Maris v Umagu bo 22. in 23. maja najboljša lokacija, saj se začne praznovanje velike, 20. obletnice kultnega festivala EXIT.

Svoj prihod je potrdil trio Meduza, ki je s hitom Piece of Your Heart eden od kandidatov za nagrado grammy, prihaja Dubioza Kolektiv, Vojko V, Bronski in Marcel. Na techno valu, ki je že lani  z legendarnim Svenom Väthom navdušil prisotne, pa tokrat kraljuje edinstvena Belgijka Amelie Lens! Na festivalski program so jo uvrstili EXIT, Coachella, Awakenings, Time Warp in desetine drugih festivalov. Letos festival krepi tudi zastopanost slovenskih izvajalcev in sicer je svojo prisotnost že drugič v zgodovini festivala potrdil Umek, ki je v Umagu že leta 2017 dokazal, da lahko do zadnjega kotička napolni Nautilus Areno. Družbo mu bosta delala še techno mojstra Damir Hoffman in Gumja. Seznam nastopajočih pa odlično dopolni Belgijec Farrago, ki stavi na uspešnici Neontrance in Hidden Power, ter regionalni veljakinji Tijana T iz Srbije in Insolate iz Osijeka.

Znani nastopajoči pa napovedujejo tudi uradni začetek prodaje vstopnic,

in sicer po ekskluzivni ceni 28 ,  kar prinese 60% prihranek glede na končno ceno vstopnice.  Vstopnice bodo v prodaji od četrtka, 12.12. ob 12. uri. Akcija pa bo trajala le 24ur ali celo manj, če bo kontigent vstopnic razprodan prej. Prodajna mesta vstopnic: Supratravel in KompasYoung.

Uradne namestitve ob morju po prazničnih cenah že od 7 € naprej:

Začela pa se je že prodaja namestitev, in sicer bodo na voljo vile, apartmaji, bungalovi in hoteli, ki so v neposredni bližini festivala. Akcija traja le do 31. decembra. Ob začetku prodaje vstopnic pa bo 24 ur aktualna tudi ponudba, da si ob vstopnicah lahko zagotoviš dve nočitvi v kampu Stella Maris za samo 34€. Več informacij na www.seastarfestival.com.