Sea Star prestavljen na maj 2021

Sea Star 2021 Lineup (Foto: Press)

Nastopajoči ostajajo nespremenjeni: Cypress Hill in techno diva Amelie Lens!

Glede na okoliščine tako doma in po svetu ter skladno s predpisi pristojnih institucij, je z današnjim dnem festival Sea Star uradno prestavljen na leto 2021.

Kljub vsemu pa so organizatorji uspešno dosegli, da so vsi potrjeni nastopajoči v letošnjem letu nastop potrdili tudi v letu 2021. S tem je festival Sea Star postal trenutno eden redkih, če ne celo edini v regiji, ki mu je v tem trenutku uspelo potrditi nastopajoče. Organizatorji pa ob tem tudi poudarjajo, da se bo seznam nastopajočih še razširil, saj je to edini način, da lahko nagradijo občinstvo za izjemno potrpežljivost in podporo v izredno težki situaciji.

Novi festivalski datum je še boljši, saj je še teden dni bližje poletju, in sicer 28. in 29. maja 2021. Datuma sta rezervirana za konkretno število nastopajočih med katerimi so kalifornijski bogovi rapa Cypress Hill, techno superzvezda Amelie Lens, italijaski hit trio Meduza, regionalni velikani Dubioza Kolektiv, bog techna Umek in rap kralj Vojko V! Na festivalskem odru se bodo že omenjenim pridružili Kuku$, z++, Buntai, 30zona, Klinac, Brudaz, Young Sanci, Ognjen in Triad & Yeah Left live, rock duet Buč Kesidi, Tijana T, Insolate, ter junaška techno postava Farrago, Andrea Ljekaj, Damir Hoffman, DJ Gumja, Bronski in Marcelo.

Hvaležni smo občinstvu za potrpežljivost in zaupanje. Veseli smo, ker nam je uspelo zagotoviti dobre novice za publiko iz več kot 50 držav, kot tudi za Umag, Istro in regijo,“ sporočajo iz ekipe EXIT.

Vstopnice in nastanitveni paketi

Vstopnice, prevozi in namestitve, ki so bile veljavne za letošnji festival in so bile kupljene pri uradnih prodajalcih, bodo veljale v letu 2021. V prodajo bodo kasneje prišle tudi še druge vstopnice in namestitveni paketi, o čemer bo organizator pravočasno obvestil.

Vsi kupci, ki jim novi datumi festivala ne odgovarjajo, lahko z ustreznim dokazilom zaprosijo za vrnitev plačila. Ekipa EXIT pa ob tem tudi naproša za potrpljenje ob vračilu denarja, saj mora biti le-to skladno z zakonskimi usmeritvami. Vse informacije glede vračila bodo kmalu objavljene na uradni festivalski spletni strani www.seastarfestival.com in na ostalih družbenih omrežjih.

Letos se že ogrevamo za prihodnje leto!

Od četrtka 21. maja in do nedelje 24. maja, je ekipa festivala Sea Star pripravila nepozabne posnetke nastopov iz preteklih let. Sea Star v Umagu so obiskala številna svetovno znana imena, zato se obeta spletni spektakel. Kako si bodo sledili nastopajoči bo znano 11. maja.