Februarja v Cvetličarno prihaja Nirvana Tribute

Nervana prihaja v Cvetličarno!
Nervana prihaja v Cvetličarno!

Na vašo željo se v ljubljansko Cvetličarno vrača Nirvana Tribute z edinstvenim Jonom O’Connorjem! Tokrat z združenim akustičnim (MTV unplugged) in električnim setom pesmi, ki jih je Nirvana odigrala na zadnjem koncertu v Hali Tivoli leta 1994.

 

O zasedbi  Nirvana Tribute

Nirvano tribute opisujejo kot najbolj avtentično reprodukcijo originalnega tria Nirvana, ki je kdajkoli stopila na oder. Z najboljšimi ocenami po vsej Ameriki, Evropi in Aziji, tako s strani fanov kot tudi kritike, je trio znova osvojil svet z grunge mrzlico. 18 let po žalostni smrti rock legende in ikone Kurta Cobaina se je zdelo, da je v glasbeni industriji še vedno praznina. Mnoge tribute skupine so prav tako hitro nastajale kot tudi izginjale, vendar pa je bilo na obzorju nekaj posebnega …

Zasedba Nirvana Tribute je najboljša svetovna tribute skupina, s katero boste podoživeli legendarne skladbe Kurta Cobaina & Nirvane. Vodja skupine je neverjetni Jon O’Connor, ki skupaj z Nirvana Tribute preseneča fane tako v Ameriki, kot v Evropi in Aziji. Številne publikacije, med njimi tudi Loudwire, so jih označile za Nirvana tribute zasedbo številka 1. Tudi originalni član Nirvane, Aaron Burkhard, je izjavil, da je Jon O’Connor s svojim vokalom daleč najbližji izvirniku!

EARLY BIRD VSTOPNICE PO 15 EUR na voljo od srede 20.12. DALJE na vseh znanih predprodajnih mestih.