EXIT z novimi nastopajočimi

Festival Exit (FOTO: EXIT PHOTO TEAM)
Festival Exit (FOTO: EXIT PHOTO TEAM)

Tom Walker, avtor hita desetletja, skladbe ‘Leave a Light On’, ki je osvojila vrhove lestvic in srca svetovnega občinstva, bo na festivalu EXIT nastopil v soboto, 6. julija. Njegov sloves potrjujejo tudi letošnje nominacije za nagrado brit, saj je nominiran tako v kategoriji za najboljšega izvajalca in najboljši britanski single. Kritiki pa mladeniča postavljajo vzporedno z izvajalcema kot sta Ed Sheeran in Rag’n’Bone Man.

Ene izmed glavnih zvezd bodo legendarni The Cure

Že znanemu festivalskemu zvezdniškemu programu se bo pridružil tudi Felix De Laet, glasbeni vunderkind, bolj znan kot Lost Frequencies. Uspešnica ‘Are You With Me’ je obnorela svet, svetovna plesišča pa migajo tudi na skladbe kot so ‘Crazy’, ‘Like I Love You’ in aktualna skladba ‘Melody’, ki jo prepeva James Blunt. Belgijski didžej se sploh ne premika z vrhov svetovnih lestvic, na sloventem festivalu Tomorrowland pa ima že štiri leta zapored svoj oder.

Belgijskemu zvezdniku se bo prvi dan pridružili še Two Pauz, ki prinaša precej surov, a čustven elektronski zvok, prežet z močno podlago v basih in britanska zasedba 65daysofstatic. Slednjo so člani zasedbe The Cure osebno izbrali za njihovo predskupino na Petrovaradinski trdnjavi.

Med 4. in 7. julijem se na festivalu EXIT obetajo naslednji nastopi:
The Cure, Greta Van Fleet, Carl Cox, Dimitri Vegas & Like Mike, Phil Anselmo, Sofi Tukker, Tarja Turunen, 65daysofstatic, The Selecter, Peter & The Test Tube Babies, Arcturus, Total Chaos in drugi.

VSTOPNICE:
Aktualna cena vstopnice je 58 EUR. Več na exitfest.org.