EXIT napoveduje zimski festival na olimpijski Jahorini

EXIT pripravlja nov festival na Jahorini.

Velika Exitova festivalska družina raste. Z naslednjim letom se bo Exitovi karavani pridružil že peti festival. Po tem ko so organizatorji enega največjih festivalov v Evropi leta 2014 ponudbi dodali še festival Sea Dance na plaži Jaz v Črni gori, se je leto kasneje zgodil prvi Revolution festival v Temišvaru v Romuniji, lani pa je zaživel še Sea Star festival v Umagu.

Prihodnje leto, natančneje med 15. in 18. marcem se zabava seli na olimpijsko Jahorino v Bosno in Hercegovino.

Program festivala bo sestavljal nočni in dnevni del, in sicer po formuli 2+2, ki se je izkazala za izredno priljubljeno že lani v Umagu. Prvi festivalski dan se bo začel z večernim ogrevanjem za uvod v dva glasbe polna festivalska dneva, medtem ko bo zadnji festivalski dan namenjen še zadnji, dnevni zabavi. S festivalom na Jahorini Exit nadaljuje misijo povezovanja regije in predstavlja bisere Balkana svetu v kombinaciji z najboljšo glasbeno ponudbo.

Organizatorji tudi letos napovedujejo posebno akcije z vstopnicami, in sicer bodo obiskovalci lahko prihranili tudi do 80%. Več informacij o prvih nastopajočih in vstopnicah sledi v naslednjih tednih.