EXIT 2021 potrdili David Guetta, DJ Snake, Tyga, Eric Prydz in Boris Brejcha

Exit Festival (Foto: PROMO)

Potrjeno: Na trdnjavo prihajajo David Guetta, DJ Snake, Tyga, Eric Prydz in Boris Brejcha!

Exit bo praznovanje 20. obletnice obeležil prihodje leto med 8. in 11. julijem.  Prihod na Petrovaradinsko trdnjavo v Novem Sadu je potrdil najvplivnejši didžej in producent David Guetta, pridružil se mu bo absolutni hit-mojster DJ Snake, na seznamu nastopajočih je tudi že raper Tyga in še superzvezdnik nove generacije Boris Brejcha.

Ultimativni nastop pripravlja Eric Prydz, in sicer v specialni b2b različici s kultnim Four Tetom, za katerega pa bo to tudi prvi nastop v Srbiji. Na praznovanje prihajajo tudi indie heroji Metronomy, prejemnik grammyja za življenjsko delo Marky Ramone, metal legende Sepultura, odlični Denis Sulta, Dax J in Kobosil, hard rock dame Thundermother, ter vodilni regionalni izvajalci kot so Laibach, Goblini, Marko Nastić, Massimo, After Affair, Ilija Djoković, Kristijan Molnar, Insolate, Lag in mnogi drugi.

VSTOPNICE:

Organizator sporoča, da bo omejeno število promocijskih vstopnic s kar  50% popustom po ceni 59 EUR v prodaji od petka, 31. julija, ob 12. uri. Promocijska cena bo veljala le do 8. avgusta, oziroma dokler trajajo zaloge.

Pomembno: Čuvaj svojo vstopnico!

Vstopnice, ki so veljale za leto 2020 bodo veljale tudi v letu 2021.

Za vse, ki si že lastijo vstopnico za leto 2020, so pripravljena posebna presenečenja in številne ugodnosti. Med drugim je v igri možnost, da osvojiš vseživljenjsko vstopnico za EXIT, festivalsko pasico, ki omogoča dostop na oder mts Dance Arene in tudi možnost, da tvoja navadna vstopnica postane VIP. Prav tako pa bodo vsi imetniki vstopnice za leto 2020 imeli 20% popust pri nakupu vseh EXIT majic in drugih spominkov.