Evanescence z novim videom ‘Better Without You’

Skupina Evanescence
Skupina Evanescence

Ameriška rock zasedba Evanescence je te dni izdala nov video za sklabo ‘Better Without You‘, ki je tudi na njihovem aktualnem studijskem albumu ‘The Bitter Truth‘. Plošček je izšel 26. marca pod okriljem glasbene založbe BMG.

Napovedujejo tudi spletni koncert

Za video je tokrat poskrbel režiser Eric D. Howe, ki je v preteklosti s skupino Evanescence že sodeloval pri videu ‘Use My Voice‘.

Evanescence pa so ob tem napovedali tudi naslednji dogodek v živo ‘Driven to Perform Livestream Concert‘, ki bo v četrtek, 13. maja. Predstavil ga bo Cooper Tires, prvič pa ga bo vodil Alice Cooper. Koncert si boste lahko ogledali preko DrivenToPerformConcert.com ali uradni Facebook strani skupine Evanescence.

Tudi tokrat so produckijo ploščka zaupali producentu Nicku Raskulineczu, ki je leta 2011 s skupino že sodeloval pri produckiji albuma ‘Evanescence‘.

Skupina Evanescence pa je bila pred dnevi še ena v nizu, ki je bila prisiljena prestaviti letošnjo turnejo ‘Worlds Collide‘. Skupaj s skupino Within Temptation jih bomo lahko tako na odru ujeli prihodnje leto.