Elvis Jackson 28. novembra s pol-električnim koncertom

Elvis Jackson so si letos nedvomno zadali precej delovni mesec november in vabijo vas, da se njihovi delovni vnemi pridružite tudi vi. Potem, ko so nedavno predstavili svoje sodelovanje s Heleno Blagne, so 13. v mesecu končno nastopili tudi v Izštekanih na Valu 202, 28. novembra pa bodo zavzeli Cvetličarno.

28. novembra pa bodo svojih glasnih 20 let proslavili s pol akustično/pol električno koncertno zabavo v ljubljanski Cvetličarni. In prav vsi omenjeni projekti prinašajo novost – brass sekcija, ki dodaja posebno norijo na že tako dinamičnem Elvis Jackson odru.

Za uvod in ogrevanje pa vam Buda, Berto, Slauc in Soki tokrat na poslušanje pošiljajo novi singel “Can’t get enough”.  Bo besedah Davida Kovšce – Bude je pesem nastala v prav posebnem obdobju benda in govori o manj rožnatih plateh življenja, vztrajanju, učenju iz napak, zaupanju vase in končni zmagi.

“Težji trenutki in izkušnje v življenju so neke vrste izziv in motivacija, pomagajo nam razumeti svet okoli nas in tako se na osebnem nivoju razvijamo tudi mi sami”, še doda frontman ene najuspešnejših domačih zasedb, ki se jo pogosto sliši tudi na tijih odrih.

Elvis Jackson – Can’t get enough