Ed Sheeran obožuje Korne in Marilyna Mansona

Kdo bi si mislil, da pop zvezdnik Ed Sheeran rad posluša glasbo skupine Korn in Marilyna Mansona? Ampak Britanec nas je tekom letom že navadil, da je poln presenečenj. 

Glede njegove glasbe ni prav nič šokantnega razen njegove gromozanske popularnosti, ampak Britanec je oboževalec šok rokerja Marilyna Mansona in nu-metal pionircev Kornov. Slednji se trenutno nahajajo v Nashvilleu, Tennesseeju, in delajo na novem albumu. Kitarista Brian “Head” Welch in James “Munky” Shaffer sta se prejšnji dan odločila, da obiščeta koncerta Marilyna Mansona v mestu, ki mu pravijo Music City. Zbrali so se v zaodrju, kjer je Welch naletel na Eda Sheerana, ki je izrazil svojo ljubezen do Kornov.

Welch je objavil fotografijo skupaj s Sheeranom, ob kateri je zapisal: “Of course @teddysphotos [Sheeran’s Instagram handle] would walk right past me and @munky_korn @marilynmanson concert and tell us he just listened to Freak On a Leash earlier today. Why should we be surprised?”

Morda si Sheeran želi pridobiti nekaj kredita kot rock zvezdnik, po tem ko ga je na tapeto zaradi tega postavil Dave Grohl na enem izmed koncertov skupine Foo Fighters.