Domen Don Holc predstavlja svoj prvi solo album

Domen Don Holc, 22. 8. 2019 Foto: Nejc Ketiš/Kino Šiška

Ponosno naznanjamo izid težko pričakovanega prvega samostojnega albuma kitarista, avtorja in pevca Domna Dona Holca!

Album, ki poslušalcu ponudi sprehod skozi različna obdobja življenja Domna Dona Holca, od najstniških let do danes, nosi naslov Mlada leta.

Na albumu boste poleg Getting High With YouKam da dam in Tak je Tak bo lahko slišali tudi singel Lorenora, ki je bil leta 2018 izdan kot druga uradna samostojna Domnova skladba. Za vse, ki ste skladbo takrat morda prezrli, je ta na voljo s klikom na zgornji gumb. Poleg naštetih, novi album postreže še šest drugih skladb, ki ste jih že lahko slišali na številnih Domnovih nastopih doma in v tujini.

Mlada leta je prvi Domnov samostojni album, ki povzema prvih dvanajst let njegovega glasbenega ustvarjanja. Skladbe so bile napisane v najrazličnejših obdobjih in vsaka zase slikajo izseke iz življenja na glasbenih turnejah, druženj s stanovskimi kolegi in odmaknjenih samorefleksij. Domnovo življenje je bilo že v mladih letih polno izkustev iz najrazličnejših glasbenih svetov, na kar kažejo gostovanja po Sloveniji, Evropi in Balkanu. Domen Don Holc je sodeloval pri pisanju glasbe za predstave Kam pa kam, Brezimna, Rumena luna in Vihar v glavi, pisal in bral poezijo, ter soustvarjal glasbo za filma Prasica in Unstil.

Album je že na voljo v Nikini spletni trgovini (< — klik klik) in na vseh pretočnih platformah.