Dobrodošli na festivalu Winter Days of Metal 2018!

Živahno ne bo le iz glasbenega stališča. (FOTO: Winter Days of Metal)
Živahno ne bo le iz glasbenega stališča. (FOTO: Winter Days of Metal)

Naslednje leto med 31.januarjem in 4.februarjem 2018 se v Dvorano Danica v Bohinjski Bistrici vrača mlajši brat bolj znanega festivala MetalDays, glasbeni festival Winter Days of Metal, ki bo tiho vasico spremenil v zavetje ljubiteljev metal glasbe iz celega sveta.

 

Druga edicija festivala

Druga edicija festivala bo ponudila pestro paleto nastopajočih glasbenih skupin in izvajalcev. Na treh koncertnih večerih se bodo na odru festivala zvrstili punkersko obarvani (a z receptom za zabavo) Dropkick Murphys, folk metalci Arkona, stari mački death metala Asphyx, temačni Gaahl’s Wyrd, Endezzma, AHAB, Grailknights, Milking the Goatmachine, Immorgon, Srd, Fleshless, Hour of Penance, Carnage Calligraphy, Novacrow, Skálmöld, Ritual Day in drugi.

 

Winter Days of Metal je drugačen festival

Tudi Winter Days of Metal 2018 bo izjemno pester.
Tudi Winter Days of Metal 2018 bo izjemno pester.

Winter Days of Metal je drugačen festival, saj gre tudi tukaj za že ustaljen koncept festivalskih počitnic. Za obiskovalce smo pripravili dva različna paketa zimskih aktivnosti, ki zaokrožujeta večerno dogajanje na odru v Dvorani Danica v Bohinjski Bistrici. Za tiste, ki želite uživati v snegu in pravih zimskih aktivnostih smo pripravili paket SKI & Fun s smučanjem v SKI centru Vogel, za bolj ležerne pa paket Wellness, namenjen tistim, ki želijo uživati v bazenih in savnah Aquaparka Bohinj. Večeri so, kot smo že omenili, rezervirani za težkometalne rife, headbanganje in zabavo!
Winter Days of Metal so tako prave aktivne zimske počitnice z bogatim koncertnim programom.

Winter Days of Metal pakete z dnevnimi aktivnostmi in večernim dogajanjem lahko rezervirate tukaj.

Festivalske vstopnice kot tudi enodnevne vstopnice so na voljo preko sistema Eventim, na vseh prodajnih mestih Petrol, v trgovini OnParole in v uradni spletni trgovini festivala MH Shop.