Dimek & Klarič danes na novomeškem festivalu

Jernej Dimek in Davor Klarič (FOTO: osebni arhiv izvajalca)
Jernej Dimek in Davor Klarič (FOTO: osebni arhiv izvajalca)

Če smo na otvoritvi festivala z Jurskim parom zmešali poezijo in harmoniko, je edino logično nadaljevanje druženja v Parku Rastoče knjige tudi sparitev vina in ljubezni.

Danes vas bosta zabavala Dimek in Klarič

Še dobro, da se ravno v slednjem odlično znajdeta Jernej Dirnbek – Dimek in Davor Klarič, ki sta za na oder sestavila svoj ‘kantavtorski’ glasbeni kabaret oziroma humoristični koncert.

Dimek je pevec, kitarist, predvsem pa avtor večine uspešnic skupine Mi2. Davor Klarič je eden najbolj iskanih in legendarnih klaviaturistov v Sloveniji, tudi član skupine Mi2, Elevators, bivši član skupin Šank rock, Vlado Kreslin in Mali bogovi, Devil Doll, Samo Budna in band, Bilbi, S.O.S. (Sounds of Slovenia), igral je tudi v Magnificovi spremljevalni skupini Pissmakers in v skupini Laibach.

Se vidimo v sredo, 21. julija ob 20. uri v Parku Rastoče knjige pred Knjižnico Mirana Jarca Novo mesto. Dogodek je za obiskovalce brezplačen, le točni bodite, da si boste zaradi omejenega prostora zagotovili kar najboljši razgled, sporočajo organizatorji. Za osvežitev brbončic bodo poskbeli pokrovitelji Festivala novomeško poletje – Vina Zajc.