Deni Kuk z novo skladbo ‘Daj mi roko’

Deni Kuk (FOTO: osebni arhiv izvajalca)
Deni Kuk (FOTO: osebni arhiv izvajalca)

Deni Kuk je mlad perspektiven glasbenik, ki se je po letih spogledovanja z idejo končno odločil stopiti na samostojno glasbeno pot in te dni izdal nov singel ‘Daj mi roko‘.

Deni Kuk se predstavi

Je temperamenten Primorec, ki že 6 let ustvarja in živi v Ljubljani. Njegovo vokalno udejstvovanje sega daleč v srednjo šolo, ko je s takratno skupino sanjal o velikem preboju na glasbeno sceno, vendar se sanje zaradi takšnih in drugačnih okoliščin na žalost niso
uresničile. Po selitvi v Ljubljano je upe o glasbeni karieri opustil, saj je življenje ubralo drugačno pot, glasba pa je bila Deniju položena v zibelko in zato so te sanje vedno znova opozarjale nase, včasih glasneje, včasih kot tih šepet. Prva prelomnica je bilo leto 2018, ko se je opogumil in se odločil poslušati svoje srce. Ustanovil je svoj prvi duo s pomočjo dobrega prijatelja na vokalu in basu. V istem obdobju se je pojavila  tudi nova skupina, s katero je sodeloval in ustvarjal dobro leto dni. Kot Deni sam pove, je v njegovem srcu vedno posebno mesto zasedalo ustvarjanje lastne glasbe kot tudi pisanje svojih besedil – tako je v zadnjih letih nastalo kar nekaj novih pesmi, za katere pravi, da bi lahko izšle v naslednjem letu ali dveh. Zdaj pa se nam predstavlja s svojo prvo avtorsko pesmijo.

Pesem ‘Daj mi roko‘ govori o posebnemu dekletu in njeni igri ter na drugi strani o nekom, ki se sprašuje o njuni zgodbi, a si jo res želi. Deniju pomeni predvsem začetni korak do lastnega cilja, ki si ga je zadal. Predstavlja nam jo kot pokušino vsega, kar pripravlja v bližnji in daljni prihodnosti. Pri razvoju pesmi je moči združil z mladim producentom Janijem Klančičem, s katerim pridno delata pri oblikovanju novih pesmi, ki bodo luč sveta ugledale v kratkem.