Danes se začne prodaja vstopnic za 20. rojstni dan festivala EXIT!

Festival Exit (FOTO: EXIT PHOTO TEAM)
Festival Exit (FOTO: EXIT PHOTO TEAM)

Po razprodanem No Sleep Festivalu v Beogradu, je čas za nove zmage! Danes se namreč začne prodaja vstopnic ob 20. obletnici festivala, ki vabi občinstvo ne samo iz bližnjih držav, pač pa iz celega sveta in je eden od največjih festivalov v Evropi.

 

Vstopnice že na voljo

Za prve EXIT vstopnice boste odšteli 59 EUR, kar je kar 55% manj kot bo stala vstopnica pred festivalom. V prodaji pa bodo tudi VIP Gold vstopnice, in sicer za 265 EUR. Te omogočajo dostop v VIP GOLD območja na glavnem odru, Dance Areni. Prav tako pa so od danes v prodaji vstopnice za kamp, in sicer po ceni 27 EUR. Več informacij tudi na exitfest.org.

EXIT bo letos veliko praznovanje priredil med 9. in 12. julijem na Petrovaradinski trdnjavi v Novem Sadu. Pod simboličnim sloganom EXIT 2.0 se začenja novo festivalsko štetje, festival pa bo napovedal tudi številne inovativne pristope v delovanju. Kmalu pa bodo znani tudi prvi izvajalci vseh festivalov, ki potekajo v organizaciji EXIT ekipe, in sicer Sea Star v Umagu, Revolution v Temišvaru in Sea Dance v Budvi.

 

5 nominacij za EXIT, Sea Dance, Sea Star in No Sleep festival na evropskih festivalskih nagradah

Festivalska ekipa pa nestrpno pričakuje tudi letošnjo podelitev evropskih festivalskih nagrad (EFA), saj se je EXIT ponovno znašel med nominiraci v kategoriji za najboljši veliki festival. Zmago je EXIT odnesel domov že lani in leta 2014. Festivala Sea Star in Sea Dance sta nominirana v kategoriji najboljši festival do 40.000 dnevnih obiskovalcev, No Sleep Festival pa je nominiran v kategoriji za najboljši novi festival in najboljši festival do 10.000 dnevnih obiskovalcev.
Razglasitev bo 15. januarja, glasovanje pa traja do 30. novembra, in sicer na naslovu: europeanfestivalawards.org ali kar TUKAJ.

Vstopnice za EXIT lahko kupite tudi na www.supratravel.si in www.kompasyoung.si