Danes lahko prisluhnite uspešnicam Joa Cockerja

Daniel Rampre (FOTO: Agencija Ekskluzivno)
Daniel Rampre (FOTO: Agencija Ekskluzivno)

Legendarni Joe Cocker, britanski pevec in glasbenik raskavega glasu je postal slaven v 60. letih, med nesmrtne pa se je zapisal z uspešnicami ‘With a Little Help from My Friends’, ‘You Are So Beautiful’, ‘You Can Leave Your Hat on’, ‘Summer in the City’, ‘Unchain My Heart’ in mnogimi drugimi.

Prisluhnili boste lahko njegovim številnim skladbam

Zanimivo je, da se je Joe Cocker rodil 20. maja in na ta dan, samo letnica rojstva je druga, se je rodil tudi ‘slovenski Joe Cocker’ DANIEL RAMPRE, ki je, morda tudi zaradi tega, na nek način še bolj povezan z veliko legendo. Sicer pa je Daniela slovensko občinstvo bolj spoznalo na šovu Slovenija ima talent, kjer je navdušil prav s Cockerjevimi uspešnicami. Želi si, da spomin na rokovsko legendo ne bi zbledel in zato je zbral skupino odličnih glasbenikov, ki se je poimenovala KOKR JOE BAND. KOKR JOE BAND je zasedba sedmih preverjenih glasbenikov: na bass kitari Robi Lukač, na kitari Frenk Kebler, na bobnih Andrej Smrekar, za klaviaturami Matic Čadež, spremljevalni vokali Andreja Čamernik in Viktorija Petek, glavni akter pa ‘slovenski Joe Cocker’ Daniel Rampre. Skupina preigrava največje uspešnice legendarnega Cockerja. Prav tako kot slavna legenda tudi Daniel beleži že dolgo glasbeno pot. KOKR JOE BAND je v tej postavi izvedel že nekaj zanimivih glasbenih dogodkov, ki dokazujejo, da tako Slovenci kot seveda tudi drugje po svetu, radi poslušamo tovrstno glasbo. Prepričani smo, da lahko v mozaik v pestrosti na marsikaterem domačem in tujem odru svoje doda tudi naša skupina. Vsekakor poskrbimo za nepozabno doživetje živega nastopa. Energična glasba in emotivna besedila, ki se nas dotaknejo in oživijo naše spomine, zgodbe življenja v katerih se najde vsak od nas … Vsekakor je to glasba, ki je zaznamovala tako zdajšnje kot pretekle generacije.

Že poznate Pub Plečnik?

Plečnik Pub je modernizacija klasičnega puba, ki spreminja pogled na dolgočasnost vsakdanjega bara katerega središče je na novo predelan interier in exterier namenjen gostom klasičnega vendar prefinjenega okusa, ki bi radi svoj prosti čas preživeli ob vrhunski ponudbi z izbrano družbo. Dogodki v Plečnik Pubu zajemajo dogajanja skozi celoten dan, zjutraj z vrhunsko kavo in sobotnimi brunchi, čez dan z vrhunskim tastingi vina, viskija, ruma, piva in drugih pijač ter s pristnimi BBQ pikniki. Večeri pa so rezervirani za zabavo!

In po čem se Pub Plečnik razlikuje od drugih destinacij zabave in kulinarike?

Plečnikova kulinarika združuje klasiko in moderen, hiter ritem življenja ter spremlja sezonske trende in vse skupaj povezuje s celodnevno ponudbo puba. Sem nedvomno spadajo klasične jedi, inovativne predjedi, zorjeni steaki, gurmanski burgerji, svinjska rebrca in krače. Poleg bogate ponudbe hrane se Pub lahko pohvali z enim od največjih asortimanov žganja v Ljubljani in bogatim asortimanov piv.

KDO: Kokr Joe Band
KDAJ: petek, 16. avgust 2019 ob 20. uri
KJE: Plečnik Pub, Ljubljana, Slovenija