Dan D čez 5 dni v ljubljanskih Križankah

Skupina Dan D (FOTO: Marko Alpner)
Skupina Dan D (FOTO: Marko Alpner)

Le še nekaj dni nas loči do velikega koncerta skupine Dan D, ki bo v petek, 24. maja ob 21. uri ponovno stopila na oder ljubljanskih Križank. Zvezde so jim očitno naklonjene, saj vremenoslovci nad polnim amfiteatrom napovedujejo le rahlo oblačen, a topel spomladanski večer.

Po desetih letih se vračajo na kraj zločina

Po desetih letih od velikega simfoničnega koncerta so Dan D za ta petek pripravili izbor skladb iz različnih obdobij svoje dolgoletne kariere. Odigrali bodo nekaj svojih največjih uspešnic, kot so ‘Voda’, ‘Čas’, ‘Plešeš’, ‘Love Song’ in ostale, s katerimi so se zapisali v zimzeleno zgodovino. Z ropotuljami, ribežnom, steklenicami, kuhalnicami in bisernico bodo oživeli akustični album in turnejo ‘Tiho‘, del koncerta pa bo posvečen tudi predstavitvi novega albuma ‘Knjiga pohval in pritožb/Milo za drago‘.

Dan D (Foto: FB dogodek)

Na koncertu lahko pričakujete tudi nekaj zanimivih gostov, Dan D pa ne bi bili Dan D, če ne bi pripravili še kaj povsem nepredvidljivega. A naj to ostane presenečenje za vse, ki se jim boste v petek pridružili v Križankah.

Nekaj vstopnic za koncert skupine Dan D 24. maja v Križankah je še na voljo TUKAJ.