Crazy Neighbours predstavili nov singel z videospotom

Crazy Neighbours - 'Silhuete' (Foto: YouTube)

Škofjeloška glasbena zasedba Crazy Neighbours je izdala singel ‘Silhuete’, skladbo pa je pospremila tudi z video podobo.

Silhuete so tretje v vrsti videospotov in singlov, izdanih v sklopu prve plošče, ki jo zasedba želi izdati že od začetka korona obdobja. Ampak za zdaj potrpežljivo čakajo, da vse skupaj mine, da lahko ploščo izdako tako kot je prav – s hudim koncertom!

Pri komadu ‘Silhuete’ so si dali duška. Niso razmišljali o »pravilni« strukturi pesmi, niso razmišljali o »pravi« dolžini, ampak so delali po občutku in brez zavor.

“Veseli smo, da smo naredili tako. Menimo, da nam je uspel en lep izdelek, na katerega smo ponosni in upamo, da ga bodo tudi poslušalci začutili na način, kot smo ga mi.”

Crazy Neighbours se ne omejujejo z družbenimi vzorci (Foto: YouTube)

“Z besedilom želimo sporočiti, da se ne smemo omejevati z vzorci, ki so nam bili pokazani s strani družbe, ali pa so bili predani na nas (dobronamerno) s strani staršev. Včasih moramo biti odprti za nove resnice, nova spoznanja, čeprav s tem naletimo na neodobravanje celo najbližjih. Biti moramo kritični do tega, kar je samoumevno, ne smemo biti samo silhuete drugih ljudi.”

Kaj so ti vzorci in nova spoznanja? To si lahko vsak razlaga po svoje.