Colin Hay najavlja nov studijski album

Colin Hay, najbolj znan kot frontman skupine Men at Work in pogost član skupine All-Starr Band Ringa Starrja, je napovedal nov studijski album I Just Don’t Know What do Do With Myself. Ta bo izšel 6. avgusta (v ZDA) oziroma 20. avgusta (v Veliki Britaniji).  Prednaročila lahko oddate TUKAJ.

LP ima raznolik material, ki so ga prvotno posnela nekatera največja imena rocka. Hay je zajel pesmi, ki so jih posneli Beatli (“Across the Universe,” “Norwegian Wood”), Kinks (“Waterloo Sunset”), Faces (“Ooh La La”), Blind Faith (“Can’t Find My Way Home”) in Gerry and the Pacemakers (“Don’t Let the Sun Catch You Crying”), ki je prvotno tudi sprožila projekt.

“Nisem posebej načrtoval albuma s priredbami,” je v izjavi za javnost priznal pevec. “Gerry Marsden je pravkar umrl, jaz pa sem sedel v kleti in igral glavnih sedem akordov, tako kot vi, in si začel sem si peti “Don’t Let the Sun Catch You Crying.” Tako sem prižgal stroje s čudovitimi lučmi in se posnel. Samo vokal in kitaro.”

Hay je ta začetni posnetek poslal svojemu prijatelju in pogosto sodelavcu Chadu Fischerju. Producentu je bilo bolj všeč, kar je slišal: “Tako je šlo, dokler nismo imeli 10,” je pojasnil Hay.

Seznam skladb

1. “I Just Don’t Know What To Do With Myself”
2. “Waterloo Sunset”
3. “Wichita Lineman”
4. “Norwegian Wood (This Bird Has Flown)”
5. “Don’t Let the Sun Catch You Crying”
6. “Ooh La La”
7. “Driving With the Brakes On”
8. “Across the Universe”
9. “Can’t Find My Way Home”
10. “Many Rivers to Cross”