Carlos Santana marca prihaja na Dunaj

Carlos Santana (FOTO: promo)

Carlos Santana prejemnik številnih Grammyev in živa glasbena legenda bo letošnjo pomlad pričel s svetovno turnejo in se ustavil v številnih večjih evropskih mestih, med drugim tudi na Dunaju in sicer v petek, 20. marca 2020.

Slišali boste lahko številne uspešnice

Na koncertih bodo lahko njegovi oboževalci slišali številne njegove pesmi iz njegove bogate petdesetletne kariere. Turneja bo obeležila dva zelo pomembna mejnika v karieri ikoničnega kitarista: 20. obletnico njegovega prelomnega večkratnega grammyja za album ‘Supernatural‘ in 50. obletnico njegove mojstrovine ‘Abraxas‘.

Medtem ko bo Santana na svetovni turneji Miraculous 2020 World Tour izpostavil pesmi iz svojih Supernatural in Woodstock ere, bo predstavil tudi to, kar imenuje,’nove himne in pesmi jutrišnjega dne’. Skupina (v kateri je tudi Santanova žena Cindy Blackman Santana – bobni) bo izvajala tudi energijsko napolnjene pesmi iz Santanovega albuma ‘Africa Speaks‘ iz leta 2019, ki jih je sproduciral hitmaker Maverick Rick Rubin. NPR jo je imenoval za ‘najboljšo ploščo Santane v tem desetletju’, New York Times pa je zapisal, da se ‘uvršča med najbolj zažigalne albume v 50-letni karieri Santane’.

Zvok Carlosa Santane je napolnjen s strastjo in energijo, ki je enaka legendarnemu zvočnemu naboju njegove kitare. Carlos je na glasbeni sceni že več kot pet desetletij kot vizionarska sila glasbene umetnosti, ki presega glasbene zvrsti in generacijske, kulturne in geografske meje.

‘Počutim se kot 20-letnik na odru, ki igra s tem bendom, ki v vsako skladbo dajejo veliko energije. Ko bomo stopili na oder, vemo, da se bomo dotaknili vašega srca in vas prisilili, da boste plesali, peli, jokali, se smejali in izjemno uživali. Naša vizija- poslanstvo je zasnovano tako, da dvigne, preoblikuje in osveži zavest in vam omogoči, da iz vašega srca pritečejo čudeži in blagoslovi.’ – CARLOS SANTANA

Vstopnice lahko kupite TUKAJ, aranžma na koncert pa lahko naročite TUKAJ.