Captain Morgan’s Revenge napovedali prvenec

Skupina Captain Morgan's Revenge (FOTO: Petra Kic)
Skupina Captain Morgan's Revenge (FOTO: Petra Kic)

Po tem, ko so pred dobrim letom prvič opozorili nase in pozimi predstavili singel z videom ‘Say you’ll be mine‘, rockerji Captain Morgan’s Revenge napovedujejo skorajšnji izid celometražne plošče.

 

Kmalu bodo izdali prvenec

Po tem ko so Captain Morgan’s Revenge februarja nase opozorili s himno zaljubljenih, se zdaj rockerji oglašajo iz studia. Pripravljajo celometražno ploščo, na katero bodo postavili deset avtorskih komadov.

Že prvega izdelka se lotevajo drzno. ‘Komade snemamo v živo, saj trdimo, da je bend le tako sposoben ujeti pravo ustvarjalno kemijo in duh rokenrola!’ trdi vokalist in soavtor glasbe Rok Žurga. Dodaja, da je težko na kratko zajeti vse, kar so v zadnjih letih preživeli skupaj. ‘Ustvarjanje smo uspeli pripeljali od plenic do pubertete,’ pojasnjuje in obljublja glasbeni paket, ki bo navdušil tako zvesto trdorockersko publiko kot ljubitelje preverjenih glasbenih formul.

Captain Morgan’s Revenge bodo celotnen nabor glasbe s prve plošče premierno predstavili v živo na koncertu, ki se bo odvil 18. maja v ljubljanskem Orto baru.