Brkovi razdivjali Loški pub

Pevec skupine Brkovi. (FOTO: Žan Žak Martinjak)
Pevec skupine Brkovi. (FOTO: Žan Žak Martinjak)

Brkovi so predstavili v škofjeloškem pubu – Loški pub, kjer sicer nismo videli mošpita, smo pa zato brezglavo uživali v noriji punk-rock mojstrov. Pa ne samo punk-rock, Brkovi so hard rock, heavy metal, reagge in še folk! Nekaj za vsakega, ki se želi prepustiti toku glasbene energije. Tokrat je bilo poslušalcev manj kot pričakovano, vsaj glede na močno oglaševalsko kampanjo, a tisti prisotni se niso pustili motiti.


(FOTO: Žan Žak Martinjak)

Upravičili svoj sloves

Živahno in na poskok. Zagrebčani so s svojim turbofolk oziroma, kot sami pravijo svoji glasbi – turbopunkfolkwellness in spa, razgreli množico in upravičili svoj sloves. Brkovi so v preteklih letih odigrali ogromno koncertov po bivših jugoslovanskih republikah in tujini. Skupina pa je v pubu nastopila prvič.

Brkovi so na noge spravili Loški pub. (FOTO: Žan Žak Martinjak)
Brkovi so na noge spravili Loški pub. (FOTO: Žan Žak Martinjak)

Shamso 69, Prasac, Žorž, Šarulja in Tomac so vedno pripravljeni za zajebancijo in norčije. Že od njihovega pojava na sceno leta 2004 so močna sila, ki si išče alternativno poslušalstvo. Hrvaška ponuja zanimive skupine, kar se tiče samega punka. Od teh so eni najbolj odmevnih prav gotovo Brkovi. Skupina je letos izdala album Torzo Dade Topića, ki ga promovirajo po državah stare Jugoslavije.