Brkovi prihajajo v Cvetličarno

Brkovi v Krškem (FOTO: Mateja Gašperin)

Priljubljenost zagrebške punk rock senzacija Brkovi se iz leta v leto povečuje. Izjemno dobro so sprejeti tudi pri nas, kamor se pravzaprav vrnejo večkrat na leto. Do sedaj smo jih lahko poslušali v manjših klubih, kjer so prostor vedno napolnili do zadnjega kotička. Tokrat pa jih čaka največji koncert pri nas. 28. februarja bodo Brkovi nastopili v ljubljanski Cvetličarni. Vstopnice so že na voljo preko sistema Eventim.

 

Skupina obstaja že od leta 2004. V svoj zvok meša prvine rocka, punka, metala, folka, reggae glasbe in še kaj bi se našlo, zato so svoj stil igranja poimenovali kar punk folk wellness. Njihova besedila so življenjska, realna in do konca odkrita. Povedo tisto, kar si marsikdo od nas misli, a si ne upa povedati na glas. Zato so Brkovi alter ego vsakogar.

Čeprav jih radijske postaje vse do danes niso najbolje sprejele pa njihova popularnost med poslušalci samo narašča. Lani so izdali svoj 6. studijski album ”Hormon Sreće” in tudi ta je (bil), kot se v duhu punka spodobi, na voljo brezplačno na njihovi spletni strani. Že kaj kmalu pa mu boste oboževalci lahko prisluhnili tudi v živo.