Bomb Shell predstavljajo singel in videospot Poletim

Po dveh odličnih festivalskih nastopih (Melodije morja in sonca; Dnevi slovenske zabavne glasbe) se skupina Bomb Shell predstavlja s svojo tretjo avtorsko skladbo z naslovom POLETIM.

Kdor ne pozna Bomb Shell naj povemo, da so mlad, energičen band, ki ga sestavlja 5 članov, vsak iz različnih koncev Slovenije (Maribor, Koper, Metlika, Ljubno ob Savinji, Ljubljana). Na čelu skupine stoji z glasom in stasom prepoznavna pevka Petra.

Vsekakor pa niso neznanka na slovenski glasbeni sceni. V svojih dobrih dveh letih delovanja so se namreč kot debitanti, s skladbo NAROBE SVET, predstavili na 36. Melodijah morja in sonca, aprila letos pa so odzvali povabilu RTV Slovenije in na festivalu DSZG (Pop rock) predstavili svojo drugo avtorsko skladbo TIDIDAM.

Ob nizu festivalskih nastopov se niso ustavili in v sklopu osvojenega razpisa IMAMO NOVO GLASBO svojo avtorsko glasbo podkrepili s skladbo POLETIM in jo s tem uvrstili med zakladnico slovenske glasbe. Besedilo zanjo je prispevala pevka Petra Zore, pod glasbo in aranžma pa se je podpisal bobnar in vodja skupine Brane Štubljar ml..

Skladba POLETIM nosi prijetno ljubezensko sporočilo, ki oznanja, da prava ljubezen traja in je neskončna, tako kot refren skladbe. Vsekakor pa s svojim značilnim refrenom skladba nosi simboliko, da ob pravi ljubezni kar poletimo.

Od skupine Bomb Shell lahko v bodoče še veliko pričakujemo, a do takrat uživajmo in poletimo skupaj ob zvokih njihove nove skladbe POLETIM.