Bomb Shell bodo drugi studijski album predstavili v Orto Baru

Bomb Shell (Foto: Zupančič Design)

Bomb Shell so se v minulem letu mudili na različnih koncertnih odrih po Sloveniji. Ob vprašanju, kdaj jih bomo lahko videli v Ljubljani, pa so skrivnostno odgovarjali, da koncert v Ljubljani lahko pričakujemo ob zelo posebni priložnosti.

“Z veseljem sporočamo, da boste Bomb Shell lahko končno videli in slišali v Ljubljani,” so zapisali in dodali kriptično sporočilo: “REŠI NAŠ ALBUM, obišči koncert in postani del Bomb Shell zgodbe.”

Vabijo vas namreč na zelo poseben koncert. Predstavili bodo nov studijski album, ki so ga ustvarjali zadnji dve leti. Izdajo albuma bodo proslavili na način, ki ga najbolj obvladajo. S koncertom seveda. In to na prav posebnem mestu.

Prvič bodo namreč igrali v legendarnem Orto Baru, ki je znan kot jedro dobre glasbe, kulture in kjer koncertirajo največja imena slovenske in tuje glasbene scene. To pa še ni vse. Naslov albuma bo prvič razkrit prav na koncertu v Orto baru. Obiskovalci koncerta boste imeli tako edinstveno priložnost skupaj z bandom prvi razkriti naslov albuma, ki ga bo Bomb Shell predstavil v Orto baru.
________________________________________

????? Četrtek, 26.1.2022 ob 19:30

???? Orto bar, Grablovičeva ulica 1, 1000 Ljubljana

Facebook dogodek
________________________________________

Število kart je ???????.
Karte bodo kmalu na voljo. Cenejše karte v predprodaji!