Bohem predstavljajo singel ‘Ostani blizu’

Bohem (Foto: Matevž Kostanjšek)

Morje je umirjeno, ko sonce ob odzvanjanju zadnjih korakov v utrujenih tleh še enega vročega dne tone vanj. Kulisa za svobodo, za ljubezen. Za beg od utrujajočega vsakdanjika. Ostani blizu vsaj še za trenutek, in nas ponesi v brezskrbno mladost, ko smo čutili neko nerazložljivo popolnost v svoji nesrečni zaljubljenosti. Ostani blizu. Ostani le ti: melodija tišine. Melodija utehe. Zadnji poljub, ki obljublja večnost. Objem, ki traja. Ostani blizu.

Ostani blizu, nov singel skupine Bohem vrača v brezskrbne čase, in opominja, kako pomembno je ohranjati lepe spomine. Skladba ni samo pesem za romantične pobege. Je zavetje, ob katerem se brezskrbno odpelješ po neskončni cesti, pesem, ki jo slišiš, ko se vnovič zaljubiš v življenje, in občutek zadovoljstva, ko nekoga osrečiš.

Sporočilnost skladbe je tako univerzalna, da nekomu lahko pomeni “love song”, spet drugemu nudi tolažbo v bolezni ali ob slovesu…  Nekaj najboljšega, kar je nastalo izpod peresa bohemskega ustvarjanja!  “Ostani blizu” naznanja prihod novega albuma skupine Bohem.