Bogunov premierno predstavljajo videospot ‘Našel sem’

Bogunov bodo 23. septembra izdali album 'More bijesa'. (FOTO: Mateja Gašperin)
Bogunov bodo 23. septembra izdali album 'More bijesa'. (FOTO: Mateja Gašperin)

Novi single ‘Našel sem’ skupine Bogunov je hkrati napovednik prihajajočega albuma ‘More bijesa’. Pesem ‘Našel sem’ je precej drugačna od ostalih, ki jih boste lahko slišali na albumu. Je svetla, pozitivna, polna optimizma, obenem pa tudi melanholična in nostalgična, saj govori o trenutku, ko v viharju življenja, ki vas kaotično vleče vase kot v vrtinec, najdete mir, ljubezen, idejo, ali pač nekaj, kar vam daje upanje in moč za naprej.

Producent in režiser videospota, je Denis Brnčič, znan tudi kot avtor dokumentarnega fima Železne stopinje nam je povedal par besed o ozadju snemanja videospota:

Za videospot ‘Našel sem’, je bilo prvotno zamišljeno, da bo sneman v Opatiji, vendar nas je korona prepričala, da ga posnamemo kar v v Ljubljani.

Snemanje je potekalo na treh lokacijah v Ljubljani in sicer na Ljubljanski špici, v studiu 303 in v znanem ljubljanskem wellnesu Sense. Direktorja fotografije sta Miha Dolenc in Miha Lenček. Igralca v spotu pa Anja Rijavec in Tristan Žgombič, ki je kot igralec že sodeloval z Bogunov v spotu ‘Jedini sin’, kjer je odlično odigral vlogo Jedinog sina. Iz tragične zgodbe Jedinog sina, se je prelevil v srečno rešenega in zaljubljenega mladeniča v pesmi Našel sem.

Nadaljevanje zgodbe in vse podrobnosti, pa lahko slišite na prihajajočem novem albumu More bijesa, ki bo izšel 23.9.2020, pod okriljem založbe Dallas. Izid albuma bo najavil koncert v Čin Čin-u.