Bliža se Festivala 84

Bliža se Festival 84.
Bliža se Festival 84.

Premierna izvedba Festivala 84, ki poteka v organizaciji ekipe festivala EXIT, se bo med 15. in 18. marcem zgodila na Jahorini. Obiskovalci najbolj svežega zimskega dogodka v regiji, ki se odvija na snegu, si lahko obetajo najbolj party zimovanje! Obeta se 50 ur non-stop zabave na kar petih dnevnih in nočnih odrih.

 

Zavladal bo olimpijski duh

Olimpijski duh leta 1984 bo zaživel na osrednjem festivalskem odru Olympic Main Stage, kjer se obetajo nastopi izvajalcev kot so Sigma, Asian Dub Foundation, Joris Voorn, Umek, Burak Yeter, Filatov & Karas, Mahmut Orhan, Patrice Baumel ter tudi regionalnih velikanov Bad Copy, Forest People, Frankie, Kontra & Indigo, Helem Nejse, Van Gogh, Zli Jay in Jung B. Glasbeni plamen bo na glavnem odru gorel 16. in 17. marca vse do 6. ure zjutraj. Nato se bo dogajanje preselilo na SUPER G Afterparty Stage, ki se nahaja v klubu Bistrica. V sklopu programa, ki bo trajal vse do 10. ure, bodo nastopili klubski zvezdniki, med katerimi so Siniša Tamamović  Mladen Tomić, Woodie, Billain, Forest People, A Skitzo, Worda, Soole b2b Robert S, G.EDD  Fedja Knajd, Forniva b2b Andrej Jelić in Black Acid  Vanyano.

 

Festival 84 – najbolj olimpijski line-up

Zabava se bo podnevi preselila na bele strmine. Dnevni oder bo v bližini hotela Vučko, kjer bo osrednja zvezda za mešalko nemški house mag Sandrino. Pridružil se mu bo še Marko Nastić v setu z Dejanom Milićevićem, za piko na i pa bodo na podij stopili še Kristijan Molnar, Alexander de Funk in After Affair. Sneg in sonce v kombinaciji z dobro glasbo bo mogoče ujeti na odru Addiko Jump Stage, ki bo začel in zaključil festival.
Za obiskovalce, ki jim prija višja nadmorska višina, je rezervirano dogajanje na odru Switch. Zvrstili se bodo hip-hop, bass in d'n'b izvajalci med katerimi so MR. Mehikano, Merakoon, DJ Soul, Said 5, Helem Nejse in Kontra & Indigo ter še nekaj presenečenj!

Vstopnice in nastanitveni paketi so na voljo na spletni strani kompasyoung.si in supratravel.si.
Cena vstopnice s kar 25% popustom je 27 EUR.