BLACKPINK THE MOVIE v Cineplexxu 4. in 8. avgusta

BLACKPINK THE MOVIE (Foto PROMO)

Dekliška K-POP skupina BLACKPINK ob svoji 5. obletnici predstavlja BLACKPINK THE MOVIE. Slovenski oboževalci južnokorejskega »K-popa« si bodo koncertni film lahko ogledali samo v Cineplexx kinih 4. in 8. avgusta.

Ob praznovanju 5. obletnice južnokorejske glasbene skupine BLACKPINK prihaja koncertni film BLACKPINK THE MOVIE, ki bo predvajan v več kot 100 državah po svetu. V Cineplexx kinih 4. in 8. avgusta. Dekliška K-POP skupina BLACKPINK, ki jo sestavljajo štiri dekleta ‒ JISOO, JENNIE, ROSÉ in LISA ‒, je nastala leta 2016. Po petih letih so dosegle svetovno slavo in postale pravi globalni fenomen. Njihovi videi so na spletu podrli nešteto rekordov pri ogledu v prvih 24 urah po izidu.

Dekliška glasbena skupina, ki jo obožuje cel svet, BLACKPINK praznuje 5. obletnico delovanja s filmom BLACKPINK THE MOVIE, ki je tudi poseben poklon vsem BLINKS – zvestim fanom – da bodo uživali v spominih in strastnem izvajanju pesmi. BLACKPINK — članice JISOO, JENNIE, ROSÉ in LISA imajo od svoje ustanovitve, 8. avgusta 2016, iz dneva v dan več zvestih oboževalcev. Napornih in na trenutke hektičnih 5 let je skupaj z vsemi spomini, užitki na odru in vsemi svetlimi trenutki skupine, skrbno zavitih v »darilo za vse fane« v filmu BLACKPINK THE MOVIE.

Film je sestavljen iz različnih sekvenc, ki so osredotočene na članice BLACKPINK, kot so: „The Room of Memories“- trenutki izmenjave pet let spominov skupine BLACKPINK; „Beauty“ – prepričljivi posnetki vseh štirih članic in njihovih značilnosti; „Exclusive Interviews“ s sporočili za vse oboževalce.

BLACKPINK bodo s svojo pristnostjo in fazami, ki presegajo narodnost in spol in s katerimi so osvojile svet z izjemnimi nastopi, navdušile tudi svoje fane v kinodvoranah.

BLACKPINK THE MOVIE (Foto PROMO)

,,THE SHOW“ (2021), ,,IN YOUR AREA“ (2018) in še več kot deset hitov BLACKPINK bomo slišali v filmu in oboževalci bodo delili nepozabno ganljivo izkušnjo in dobili vtis, da so na srečanju oboževalcev in na koncertu v živo.

BLACKPINK THE MOVIE v Cineplexxu 4. in 8. avgusta ob 19:00. Vstopnice v prodaji na Cineplexx.si