Bad Wolves imajo že 21 skladb za nov album

Skupina Bad Wolves (FOTO: Bad Wolves Facebook)
Skupina Bad Wolves (FOTO: Bad Wolves Facebook)

V nedavnem intervjuju za Front Row Live Entertainment je spregovoril frontman zasedbe Bad Wolves Tommy Vext in spregovoril o napredku snemanja njihovega drugega studijskega albuma.

Posnetih imajo že 21 skladb

Tommy Vext je dejal: ‘Kar smo naredili, smo v bistvu v preteklem letu, tu in tam smo posneli nekaj pesmi, predvsem v tistih tednih, ko smo bili prosti (od turnej). Torej, zdaj smo prišli v novo leto. John [Boecklin] je ravno zaključil v studiu v Las Vegasu. Imamo 21 pesmi za nov album, od tega sem odpel le tri. Torej imam še veliko dela.’

Spomnimo se še, da so Bad Wolves enega svojih največjih uspehov doživeli lani, ko so izdali priredbo skladbe ‘Zombie‘, ki jo v originalu izvaja skupina The Cranberries, pravzaprav jih je ta pesem katapultirala v svet slave.

V nedavnem intervjuju za The Pulse Of Radio pa je Vext izjavil: ‘Vem, da je bilo veliko dobrih glasbenikov v skupini skupaj s pevci, ki so znali le kričati, zato je melodija postala nekaj, česar niso želeli narediti. Jaz pa sem bil v skupinah, ki niso znale igrati tako profesionalno, kot metalske skupine. Zato je lepo, da smo ustvarili to dobro skupino. Ne samo, da lahko ustvarjamo vse te različne stvari, vsi smo tudi precej predani temu.’

Skupina Bad Wolves je nastala šele leta 2017. Skupaj s pevko zasedbe Cranberries Dolores O’Riordan bi morali posneti novo različico skladbe ‘Zombie‘, a je le ta v Londonu malce pred snemanjem storila samomor. Kljub temu so fantje nato skladbo posneli sami, ves zaslužek od nje pa namenili družini pokojne pevke. Skladba ‘Zombie’ je tudi na njihovem prvencu ‘Disobey’, ki so ga izdali maja lani.