Averted so izdali besedilni video za ‘The Curse’

Averted

Averted so izdali besedilni video za skladbo “The Curse“, ki se nahaja na njihovem EP albumu “Silenced“, ki je izšel pri založbi Wormholedeath.

Syhem Angel, pevka in tekstopiska v skupini je povedala: “Skladba The Curse je nastala iz moje lastne frustracije, ko sem videla kako je svet razdeljen in se samouničuje. Hotela sem razumeti razloge, zakaj bi lahko nekdo upravičil vnašanje tolikšnega kaosa tja, kjer bi lahko bil mir. V tej pesmi je lik razpet med njegovim prepričanjem in novim spoznanjem, da ni izhoda iz krvave poti, ki jo je izbral.”

Averted nam rišejo zgodbe o bolečih potovanjih in o odpuščanju. Njihova sporočila, ki raziskujejo tematiko vojne, njihovih napak in povračilnih ukrepih, so izražena v šestih globokih in težkih pesmih, predstavljenih na prvem EP-ju “Silenced” v produkciji Jacka Stephensa.

Averted so britanski metalcore/prog metal band, ki sta ga ustanovila Jamie Stevens in Merlin Parr aprila 2018 kot projekt v raziskovanju metalcore zvrsti. Sestavila sta nekaj skladb in začela z iskanjem preostalih članov. Leta 2019 sta se jima tako pridružila še Logan Adshead in Syhem Angel. Svoj prvi dolgometražni album imajo v planu izdati v letu 2022.

Naslovnica Ep albuma Silenced
Naslovnica Ep albuma Silenced

Silenced lahko naročite tukaj.

Averted so:

Jamie Stevens – kitara
Merlin Parr – bobni
Logan Adshead – bas kitara
Syhem Angel – vokal