‘All Of My Friends’ – nova indie pop skladba zasedbe Saint Djuni!

Saint Djuni - All Of My Friends

Saint Djuni, švedsko nizozemska zasedba, predstavlja pozitivno, skladbo ‘All Of My Friends’.

Osamljene dneve in noči je bolje in lepše nadomestiti z veselimi in srečnimi trenutki s prijatelji in družino. In skladba ‘All of My Friends’ sledi točno temu! Vesela, pozitivna indie pop skladba je popolna za tople večere v družbi.

Saint Djuni je sveža, mednarodna zasedba, pravzaprav dvojec, ki je nastal v času pandemije. Sestavljata ga nizozemski producent in glasbenik Clifford Goilo in glasbenik Rasmus Viberg  iz Švedske. Zgodba nastanka zasedbe je pravzaprav unikatna – Clifford in Rasmus sta se v preteklosti srečala že večkrat, vedno v glasbenem kontekstu. In čeprav se v živo nista videla že več kot eno leto, saj vsak prihajata iz dveh različnih držav, je ravno v tem letu nastal njun prvi skupen band, Saint Djuni. Zasedba, ki je bila sprva ustvarjena kot pozitiven izhod iz negativnih časov, je kmalu prerastla svoje okvirje in postala resna skupna zgodba dveh plodnih avtorjev in ustvarjalcev.

Za skladbo sta Saint Djuni posnela videospot, ki je pravzaprav kolaž srečnih trenutkov njunih prijateljev iz Slovenije, ZDA, Nizozemske in Švedske. V njem lahko med drugimi vidimo našo Samantho Mayosestro Bruna Marsa Jaime Kailani, popularno YouTuberko Madilyn Bailey, znano nizozemsko pevko Roxeanne Hazes in vplivnico Lenay Olsen.

Videospot je že na ogled tukaj:

 Clifford Goilo, polovica zasedbe Saint Djuni, ni tujec na slovenski glasbeni sceni. Njegov producentski pečat nosi mnogo slovenskih skladb: sodeloval je pri dveh albumih rock banda Tide in redno sodeluje s Kevinom Koradinom, s katerim sta ustvarila že mnogo hitov za izvajalce, kot so Simon VadnjalSamantha MayaTaja in mnogi drugi.