2B z zapeljivo skladbo ‘Čez telo’ pozdravljata jesen

2B - Čez telo (Foto: Borut Petric)

Najbolj prepoznavna slovenska bratska naveza, ki jo tvorita Gašper in Primož Mihelič se v jesen peljeta z izpovedno balado Čez telo. Skladba, ki jo zaznamuje neposredno ljubezensko besedilo in čutnost, ki iz dneva v dan pridobiva na aktualnosti.

“Živimo v času, ko je tudi bežen poljub na ulici lahko prekršek in vedno lahko ostane le še sanjarjenje in misli o združitvi dveh teles. Predvsem pa je misel, da ljubezni ne ovira niti maska na obrazu, lahko rešilna,” sta brata povedala ob izidu singla.

Igra besed, ki jih je zapisal Gašper Mihelič, se v video zgodbi idealno dopolni s sončnimi žarki in premišljenim in dodelanim plesnim gibom. Spot, ki je ujel še zadnje sončne žarke dneva ob zagrebšem jezeru Jarun sta režirala Bruno Papič in Neven Kadič, za plesno dovršenost pa sta bila odgovorna vedno bolj prepoznavna plesalca Gendis Putri Kartini in Šimun Stankov.

 Več o 2B:

2B je ime glasbenega dvojca bratov Gašperja in Primoža, ki sta se na sceni predstavila s skladbama Najini koraki ter Kot morje. S slednjo sta bila na Melodijah morja in sonca 2019 prepoznana kot obetavna mlada izvajalca, skladba Najini koraki pa je postala priljubljena na številnih radijskih postajah. Zadnji single z naslovom Kje so rože sta izdala v februarju 2020. Njuna prva B2 in Koromandija sta dostopna tukaj.