Na lepem prijazni se vračajo

Na lepem prijazni se vračajo na glasbeno sceno
Na lepem prijazni se vračajo na glasbeno sceno.

Kultna zasedba Na lepem prijazni se vrača na odre z novim projektom Srceder.

Melodramatsko pravljično grozljivko, pripoved o sodobni družbi v kateri sta edino vezivo denar in ljubezen, na prefinjen način, z liki iz navidezno drugega časa, prikazuje prepoznaven alternativno rockovski, mestoma funkovski in celo jazzovski, zvok zasedbe.

Promocijski koncert ob izidu albuma

Uradni izid tega novega albuma zasedbe bomo na uspešno pot pospremili s koncertom v petek 17. novembra v klubu Soho ob 21. uri.

(FOTO: Facebook skupine)
Ob izdaji albuma bodo imeli koncert. (FOTO: Facebook skupine)

Vstopnina na dogodek bo 10 eur, pri čemer bodo obiskovalci prejeli tudi album Srceder.

Koncert, ki se giblje med dramsko pevsko interpretacijo z Ludvikom Bagarijem v glavni vlogi in popolnoma klasičnim rock koncertom je namenjen ne nujno zgolj samo glasbenim sladokuscem.

Zgodba ustvarja vzdušje in sliko prepleteno z vešče odigrano glasbeno podlago in je posebno doživetje za prav vse, ki imajo radi malo drugačne predstave.

Med glasbo in literaturo se sprehajajo Ludvik Bagari kot frontmen, vokalist, interpret, Vojko Aleksič, kot edini član originalne postave zasedbe in njen kitarist, z njima pa še Andjelko Knežević (spremljevalni vokal), Boštjan Franetič (kitara), Darko Hočevar (bas kitara), Luka Kuhar (bobni), Žiga Fabbro (saksofon, klaviature).