Epica z novim videom ‘Consign To Oblivion’

(FOTO: www.epica.nl)
Epica je v polnem zagonu. (FOTO: www.epica.nl)

Nizozemski simfonični metal velikani Epica so izdali nov video za skladbo ‘Consign To Oblivion‘. Video si lahko ogledate tudi na naši spletni strani!

Posnetki za video so nastali med razprodanim koncertom zasedbe Epica v Zénithu v Parizu februarja letos, kjer so imeli tudi zaključek najuspešnejše evropske turneje do zdaj.

(FOTO: The Music.com.au)
Epica je izdala nov video. (FOTO: The Music.com.au)

Video so posneli in uredili v podjetju Panda Production, odlično pa odraža željo skupine po nenehni inovaciji in izjem nastop v živo.

8. novembra Epica začne z novo evropsko turnejo, na odru pa se jim bosta pridružili še skupini Vuur in Myrath.

 

O skladbi ‘Consign To Oblivion’

Kitarist zasedbe Epica, Isaac Delahaye je glede videa dejal: ‘Hej legionarji! Tukaj je koncertni video. Veseli nas, da vas lahko popeljemo v svet ‘Consign To Oblivion’, skladba, ki običajno napoveduje konec koncerta skupine Epica.’

‘Je bombastična in običajno naredi epsko vzdušje in vedno jo je zabavno igrati. Uživajte v gledanju, in se vidimo kmalu tekom evropske turneje skupaj z Vuur in Myrath!’

Sicer je Epica pred kratkim zaključila s turnejo ‘The Ultimate Principle’ po severni Ameriki, ki so jo imeli skupaj z zasedbo Lacuna Coil, pridružili pa so se jim tudi Insomnium in Elantris.

Epica se odpravlja na evropsko turnejo

A Epica nima časa za počitek … Nadaljujejo namreč z evropsko turnejo, kjer promovirajo najnovejši EPThe Solace System‘, ki so ga izdali 1. septembra letos pod okriljem glasbene založbe Nuclear Blast.

Na EP-ju je 6 novih skladb, ki so nastali med snemanjem njihovega zadnjega studijskega albuma ‘The Holographic Principle‘, le ta pa je izšel 30. septembra lani.