V začetku februarja se bomo pogovarjali z Leonart

Leonart (Foto: Facebook dogodek)

7. februarja v Center Slovanskih Kultur France  prihajajo Leonart. 

Leonart je organizem svoje vrste. Glasbeniki, ki so vsak za sebe preigrali številne odre, so združili moči z namenom ustvariti kreativni presežek. Kmalu je Leonart začel dihati, rasti ter se razvijati v živeč organizem. Nastala je še neslišana svežina žanrsko raznolike glasbe, ki svoje korenine najde v rocku in se nadgrajuje z besedili, ki opisujejo življenje posameznika, vpetega v urbano okolje.
Ideje, ki jih fantje ujamejo in spremenijo v besedila, so večinoma osebnoizpovedne in zajemajo doživljanje življenja in širše družbe. Glasba je preplet več glasbenih žanrov, ki je z novodobnimi vplivi indieja, pridihi funka in melanholijo velemesta, obogatena v nov, poprej neslišan zvok.

Poleg omenjenih glasbenikov Leonart združuje kreativce iz različnih področij. Zaradi želje po presežku, je Leonart že kmalu po svojem rojstvu začel privlačiti dobre ideje. Tako so omenjene glasbenike obdali fotografi, ilustratorji, oblikovalci, video artisti in druge kreativne glave, ki se želijo izraziti in biti del te zgodbe. Leonart tako ni samo glasba, ampak zgodba umetnikov iz več področij.

Sebastijan Lukovnjak (vokal, kitara)
Andrej Knehtl (kitara, spremljevalni vokal) Tine Brglez (klaviature)
Martin Počkar (bas kitara, spremljevalni vokal) Marko Brvar (bobni)

Vstopnina: 8€ predprodaja, 10€ na dan koncerta