Zalagasper z novim singlom ‘Come To Me’

Zala Kralj & Gašper Šantl FOTO: Zala Kralj & Gašper Šantl Facebook)
Zala Kralj & Gašper Šantl (FOTO: Zala Kralj & Gašper Šantl Facebook)

Zala Kralj in Gašper Šantl sta včeraj izdala novo skladbo, naslovljeno ‘Come To Me’. Skladba je v celoti odpeta v angleščini, saj si želita glasbenika, kot sta to razkrila že ob zaključku tekmovanja Pesem Evrovizije, razširiti svoj vpliv tudi izven meja domovine. Ambicijam primerna je bila tudi izbira imena, pod katerim sta objavila skladbo, saj sta tega spremenila v tujcem-prijaznejšo skovanko zalagasper.

Stilsko ostajata glasbenika “zvesta sama sebi”, žanrsko sortiranje pa, kot sta nam zaupala v nedavnem intervjuju, prepuščata svojim poslušalcem:

GAŠPER ŠANTL: To je njihovo delo, midva samo ustvarjava glasbo. To, da posnaneva skladbo, ki se nama dobro sliši in jo hočeva poslušati znova, je najina edina smer. Skladbe pa ne bodo odstopale preveč. Ko boš slišal najin naslednji singel, hočeva, da boš vedel, da je to najina glasba.

ZALA KRALJ: Ne smeva preveč eksperimentirati, saj morava misliti na poslušalce, ki jim je všeč najina glasba. Ne bi jih hotela preveč presenetiti.

GAŠPER ŠANTL: Hkrati pa nočeva kontrirati sama sebi. Ko naju nekdo posluša, mu hočeva dati solidno sliko tega, kdo sva praktično in v kaj verjameva.