The Rumjacks prihajajo v Zagreb

FOTO: Camden Underworld
FOTO: Tulumarka

Eni glavnih predstavnikov sodobnega keltskega punka, avstralski The Rumjacks  bodo v sklopu praznovanj svoje 10-letnice obiskali tudi hrvaški Zagreb. Tako je, zasedba, ki jo večina pozna po hitu ‘An Irish Pub Song’, se bo 30.10.2018 ustavila v Vintage Industrial Baru, kjer bodo poskrbeli za polnokrvni keltski žur.

O zasedbi The Rumjacks

Poskočni tihotapci ruma s kontinenta dol spodaj so svojo glasbeno pot začeli leta 2008.  Po uspehu studijskega prvenca Gangs of New Holland in daljšem studijskem predahu (osebne težave pevca) se je bend leta 2015 vrnil z novo studijsko ploščo Sober & Godless, ki je nadaljevala leta 2010 začeto pot. Poskočni in energični nastopi so zasedbi omogočili tudi širšo razpoznavnost, saj so jo bendi kova U.K Subs, GBH in Gogol Bordello hitro sprejeli med svoje vrste.

Zasedba se je leta 2016 vrnila z novim studijskim albumom Sleepin’ Rough, ki mu je sledila razprodana vseevropska turneja.

Bend se bo leto vrnil na staro celino, kjer bo znova poskrbel, da bo keltsko veseljačenje razblinilo jesensko-zimsko depresijo.

Pred odhodom na koncert je dobro vedeti:

  • Prizorišče: Vintage Industrial Bar, Zagreb, Hrvaška
  • Datum nastopa: torek, 30. oktober 2018
  • Začetek: 20:00 (vrata), 21:30 (koncert)
  • Vstopnice: 55kn/70kn (prodaja: VIB & Dirty Old Shop)