Siddharta poskrbela za nepozabno 20-ko!

Včeraj se je na GR odvijal eden izmed najbolj zaželjenih glasbenih dogodkov Kurzschluss-a. Tudi ROCKER.SI ekipa je bila tam in lahko potrdimo, da je bila energija ob obletnici neverjetna.

Pop Up klub se je zelo vztrajno polnil, ko so na odru nastopili Eskobars. Obiskovalce so dodobra ogreli in poskrbeli za pravo rockersko atmosfero. Ko so odigrali svoj zadnji komad, jih je publika podprla z glasnim aplavzom.

Napetost se je le še stopnjevala, ko so oboževalci pod odrom čakali Siddharto. Po nepozabnem koncertu na razprodanem bežigrajskem stadionu leta 2003, več kot 30 glasbenih nagradah, priznanjih in nominacijah – med njimi 7 viktorjih in več mednarodnih nagradah, je skupina dočakala svojo 20-ko in ob tej priložnosti poskrbela, da si jo bomo zapomnili vsi.

Kultna zasedba je v Kurzschlussu premierno igrala skladbe z novega albuma Ultra in titanske uspešnice, ki obeležujejo 20let ustvarjalnih presežkov. Znova nas niso razočarali in oder zapustili ob glasnem aplavzu in krikih navdušenja. Verjetno ni potrebno posebno poudariti, da jim želimo še mnogo let in, da bi se zaradi Siddharte treslo še naprej!

Foto: Valentina Jenko