Scorpions o prihajajočem albumu

Klaus Meine, pevec skupine Scorpions. (FOTO: Špela Macuh)
Klaus Meine, pevec skupine Scorpions. (FOTO: Špela Macuh)

Pevec Scorpions Klaus Meine je francoskemu klubu oboževalcev zasedbe nedavno zaupal nekaj podrobnosti o prihajajočem studijskem albumu:

Pred 14 dnevi bi se morali dobiti v studiu, vendar se to zaradi aktualnih razmer ni zgodilo. Trenutno smo aktivni samostojno, a ostajamo v stikih. V načrtu je bil tudi prihod producenta Grega Fidelmana. Naš snemalni mojster Hans-Martin Buff me je seznanil s celotnim procesom snemanja, tako da lahko veliko stvari naredim sam. Gre za poseben izziv. Verjamem, da se bomo enkrat v prihodnosti znova srečali in stvari spravili na naslednji nivo. Kar se tiče samih pesmi, lahko rečem, da jih imamo na zalogi veliko. Nekaj od njih je zelo dobrih.

Vsake toliko se vprašam, ali je nova plošča res potrebna ali so zunaj res ljudje, ki se veselijo novega Scorpions albuma? Po drugi strani pa sem lahko vesel, da še zmeraj radi ustvarjamo. Poleg tega je tukaj še Mikkey, ki bo poskrbel za nekoliko trši zvok albuma.

Scoprions so svoj zadnji album izdali leta 2015, ko je izšel Return To Forever. Zadnji album, ki ga je band posnel s poljskim bobnarjem Jamesom Kottakom.