San Di Ego prihajajo v Hrastnik

Vir: MC Hrastnik

V sklopu praznovanja svojega petega rojstnega dneva se bodo San Di Ego ustavili tudi v zasavskem Hrastniku, kjer bodo nedvomno poskrbeli za kvaliteten rockovski žur. Za ogrevanje bodo poskrbeli fantje iz zasedbe Warning.

Stvari, ki jih je dobro vedeti pred prihodom na koncert:

  • Datum nastopa: Sobota, 24. 02. 2018
  • Ura nastopa: od 21:00 dalje
  • Vstopnina: 6 EUR (v predprodaji), 8 EUR (na dan dogodka)
  • Nakup vstopnic: Mladinski center Hrastnik
  • Kraj dogodka: Mladinski center Hrastnik

O nastopajočih:

  • SAN DI EGO

San Di EGO je slovenska rock skupina, ki je nastala v začetku leta 2013 in jo sestavljajo štirje izkušeni glasbeniki: Sergej Škofljanec (vokal, akustična kitara, klavir), Matic Ajdič (električna kitara, spremljevalni vokal), Martin Rozman (bas kitara, spremljevalni vokal) in Jure Doles (bobni). Trenutno veljajo za eno najuspešnejših novih rock skupin in eno najboljših rock skupin v živo.

V svoji petletni karieri, kot San Di EGO, so fantje pod okriljem založbe Dallas records predstavili že enajst singlov in osem videospotov, med katerimi so največ pozornosti pritegnili s priredbo super hita skupine Bee Gees »Stayin’ Alive« in s tem pridobili veliko oboževalcev oziroma sledilcev tudi iz tujine.

Marca 2017 so San Di EGO izdali svojo drugo ploščo Doktor za rock&roll, katero je napovedal istoimenski singel, za katerega so tudi posneli videospot. Izid plošče pa so počastili z velikim nabito polnim koncertom v Cvetličarni, kjer so hkrati tudi proslavili svoj četrti rojstni dan. Utrinke s koncerta pa lahko trenutno gledamo v novem videospotu, v katerem so San Di EGO znova združili moči z Aleksandrom Mežkom in posneli zanimiv duet s pesmijo »Gledam tvoje slike«.

Lansko leto bo predvsem ostalo v lepem spominu ne le zaradi veliko uspešnih koncertov, temveč tudi zaradi skupnega nastopa s Samantho Fox na festivalu Pivo in cvetje, kjer so fantje uprizorilil spektakularen koncert, ki bo marsikomu ostal za večno v spominu.

Zagotovo bo za San Di EGO pestro tudi leto 2018, saj bend praznuje to leto svojih prvih 5 let delovanja. S svojim svežim in še bolj obsežnim repertoarjem bodo nadaljevali z aktivnim koncertiranjem po celi Sloveniji in na tujem.

  • Warning

Punk rock bend iz Hrastnika, ki si želi prodreti na slovensko rock sceno. Skupino sestavljajo fantje stari od 16 do 19 let: Simon Žlak (vokal in kitara), Primož Udouč (bobni), Aleks Pavlič (kitara) in Maj Hauptman Pepelnjak (bas kitara).Skupaj igrajo že 5 let, v tem času pa so nanizali že kar nekaj nastopov. Najraje igrajo pesmi svojih idolov: Green day, Black Sabbath in Siddartha.