L.A. Guns razkrili novega kitarista

Vir: Google

Ameriški hard rockerji L.A. GUNS so javnosti predstavili novega kitarista. To je postal Johnny Monaco, ki je zamenjal Michaela Granta, le ta je bil s strani skupine nedavno odpuščen.

 

Odpuščen je bil preko telefonskega klica

L.A. GUNS so 7. marca preko družabnih omrežij oboževalce obvestili, da Michael Grant ni več del skupine. Za takšno potezo so se odločili, ker je imel Michael drugačne načete, med drugim se je želel posvetiti svojemu samostojenemu projektu.

Takrat je kitarist Tracii Gun na Instagram profilu objavil, da ni vpleten v odhod prijatelja in še dodal: ‘Ljudje pridejo in grejo in zelo ga bom pogrešal v skupini.’

Grant pa je dejal, da je bil iz skupine L.A. GUNS odpuščen preko telefonskega pogovara s strani managerja: ‘Edini razlog, ki so ga navedli je, da je čas. In jaz sem rekel samo okej. Nisem bil jokica. Nisem se boril. Nisem bil kot majhna jokajoča deklica. Sprejel sem kot: v redu, če je to to, kar si fantje želijo. Potem pa sem preostalim članom poslal sporočilo po telefonu, če vedo kaj o tem. In nihče od njih ni vedel prav veliko o tem. Tracii je dejal, da se je boril zame več kot uro.’

Sicer pa bodo L.A. GUNS 23. marca pod okriljem glasbene založbe Frontiers Music Srl. izdali CD, DVD in Blu-ray ‘Made in Milan‘.