Koncert za valentinovo: Slon in Sadež // ZIP Baza Trzin

Preživite najbolj neromantično valentinovo v družbi Slon in Sadež rokenrol orkestra. Muska, pivo in ljubezen so v zraku!

Jure Karas in Igor Bračič oziroma Slon in Sadež skupaj ustvarjata od daljnega leta 2001. Ime sta si nadela po čudni in nerazumljivi angleški šali, zato se je zdelo edino primerno, da je tudi glasba, ki sta jo takrat pričela ustvarjati, takšna. Kljub prošnjam glasbenih poznavalcev sta do danes izdala štiri glasbene albume: Kabáre (2003), Komercialne pizde (2005), Štafeta mladosti (2006) in Sponzorska plata (2010), ter album radijskih skečev Radio Slon in Sadež (2009).

Popularna brkača se ne ukvarjata samo z glasbo: nekaj let sta bila aktivna kot televizijska voditelja in pisca mladinske oddaje Štafeta mladosti na RTV Slovenija, še vedno sta aktivna na radijskem področju, sta pisca in izvajalca najrazličnejših prireditev, podelitev, volitev in selitev, pišeta in snemata oglasna sporočila, skeče, scenarije in ju je skratka povsod dovolj in preveč.

Poleg cvetoče komedijantske kariere sta fanta tudi lastnika zlatega pokala v Gostilniškem peteroboju™, ki vključuje namizni nogomet, biljard, pikado, pitje piva in polaganje rok, izključuje pa vračanje domov in plačevanje računov. Morebitni izzivalci so vljudno vabljeni, da k prijavi na turnir Gostilniškega peteroboja™ priložijo tudi fotografijo, na kateri je razvidno, da ima tekmovalec dovolj papirnatih brisačk v katere lahko joče ob porazu.

▪️VSTOPNINA▪️11€
▪️SPLETNI NAKUP▪️

Na praznik zaljubljencev bosta nastopila v ZIP Bazi Trzin!

Lepo vabljeni, da zaplešete skupaj z nami! ??